Извънредно! Болница „Св. Анна“ с официално становище за починалия Божидар Ботев! Последните му дни са били…

Божидар Ботев

Информацията, появила се в някои медии, че Божидар Ботев, син на топ криминалиста Ботьо Ботев, е починал в УМБАЛ „Св. Анна“ – София АД, не отговаря на обективната истина. Това съобщиха днес в съобщение до медиите от болницата.

От там Божидар Ботев е приет в СО на УМБАЛ „Св. Анна“ – София на 18 юни, след ПТП. Установени са тежко многофрагментно счупване на таза, фрактури на раменна кост, ребра, китка. Пациентът е приведен в КАИЛ (Реанимация) на УМБАЛ „Св. Анна“ – София АД за стабилизация и подготовка за оперативно лечение. Екип от реаниматори и травматолози на болницата провеждат мероприятия по стабилизиране на общото му състояние. След което, на 22 юни по желание на близките му, бива преместен за оперативно лечение в УМБАЛ „Софиямед“. На 3 юли е върнат в УМБАЛ „Св. Анна“ – София АД за долекуване, посочват от болницата.

След преоценка на 8 юли, е приведен за оперативно лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“, където впоследствие почива. Екипът на УМБАЛ „Св. Анна“ – София АД, изказва съболезнованията си на близките на починалия, се казва още в съобщението.

Ботев е откаран в болница след жестока катастрофа край Железница, където колата, в която е пътувал, е ударена челно от насрещно движещ се автомобил. 47-годишният мъж е работил в ГДБОП. Колегите му са шокирани от смъртта му, след като той е бил контактен и дори е обещал на приятели скоро да се видят. Трагично загиналият Ботев оставя три деца.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории