Президентът ще е бесен! Щерката на Радев се отдаде на купоните, започнала е и да…

Дарина Радева

Дъщерята на президента Румен Радев — Дарина, пропуши наргиле.

Президентската наследничка, която неотдавна излезе в лятна ваканция, не спира да купонясва. Преживяванията си тя публикува в социалните мрежи, а на повечето снимки бълва кълба дим, от пушене на наргилета.

Щерката на главнокомандващия посяга редовно към модерните водни лули. Освен това много обича да кръстосва страната с приятели и да оползотворява максимално времето си за почивка.

Преди седмици, заедно със свои приятели, Дарина отиде до морето. Близки до семейството обаче са категорични, че децата на президента не са разглезени, въпреки високия пост на баща си, пише „България днес”.

Дарина обича да прекарва вечерите си в компанията на приятелки, пиейки бяло вино. Нищо от тийнейджърския живот не е забранено на младата Радева. Но фриволното поведение й е разрешено само през лятото.

Наесен тя се връща в класната стая на 35-о средно училище „Добри Войников”, където да защитава репутацията си на една от най-умните в класа си.

Младото момиче, освен това е безкрайно отдадено и на театъра. В 9-и клас влиза в актьорската трупа на училището си. Наред с уроците, тя е ангажирана с няколко постановки и участва в различни международни театрални фестивали.

И въпреки че театърът е само хоби, тя споделя, че то може да я отведе и до Театралната академия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.