За пръв път! Кали проговори за прикритите срамотии на ВИДЕОТО, на което е просната на пода!

Кали

Кали нахлу с гръм и трясък в медийното полезрение, след като на бял свят излезе клипче, на което се вижда как пее легнала на сцената в заведение. Много от хората, видели сцените, коментираха, че певицата лежи на пода, защото е пияна.  „Много отдавна не си позволявам да бъда пияна по време на участие“, признава Кали пред списание LOVE style.

„Да, в по-младите си ми се е случвало да си пийна малко повече и да не мога да контролирам себе си, докато работя. Това обаче не го е правила само Кали, а и много други изпълнители, които няма да си го признаят. Шоубизнесът изсмуква енергийния ти заряд и затова някои вземат даже наркотици, но аз не съм от тях“, заяви певицата.

„На мои участия аз си лягам на повечето сцени. Някои явно много са изостанали с информацията. Правя го, защото виждам, че публиката се забавлява. Не съм отишла просто да си взема хонорара, а слизам на нивото на купона на хората, тъй като ги обичам.

За онези, които ме коментират, ще кажа, че вместо да ми извадят очи, ми изписаха вежди. Следващият път ще съм вертикално с главата надолу и може да започнат да ми викат „Кали прилепа”.

А на мен наистина ми доставя удоволствие да забавлявам хората. На мои участия дори казвам: „Виждали сте права, седнала и певица на колене. Ама легнала не сте виждали!”. И аз лягам, като се старая това да не изглежда гротескно, да не се виждат срамотии и баджаци. Ще ви припомня, че преди години въведох модата да се пее бос…”, споделя още тя.

Кали коментира и слуховете за раздялата с Влади, който е баща на третото й дете.

„ Заедно сме си“, казва певицата и допълва: „Нашата любов е много емоционална със своите пикове и спадове. Разбира се, че се караме. Според някои би трябвало да сме улегнали, но аз не искам, защото ще ми доскучае.

Не мислим за сватба. Бракът е институция, която по-скоро ти отнема привилегии, отколкото ти дава ползи. За какво да се омъжвам! За да си усложняваме живота, ако някой трябва да си продаде колата или мотора ли? За мен е по-важно Влади да ме държи за ръката, когато ми е трудно, отколкото да има някаква подпис и да му нося фамилията. Айде, мерси. Няма нужда! Булка се надявам да бъда в някой друг живот“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.