Оферта?! Мис Силикон позира без дрехи на възрастния си любовник, а той ѝ плаща…(СНИМКИ)

Мис Силикон (2)

Въпреки че яде шамари от жената на дъртия си любовник, силиконката Виктория Петрова продължава да се вижда с него.

Двамата са прекарали цяла седмица във Варна, във ВИП апартамента на Гранд хотел „Лондон“. Проверка в сайта на най-скъпарския  хотел, в сърцето на морската столица показва, че чичката се е бръкнал поне по 450 лева на вечер, за да осигури звезден лукс за малката си палавница.

В замяна на това, Вики позира пред камерата на телефона му в оскъдно боди на спалнята в хотелския апартамент. За продължението можем само да се досещаме.

Явно влюбеният ухажор следва младата си любовница по петите из цялото родно Черноморие, където тя  има професионални ангажименти. Според клюкари двойката е била забелязана заедно в Св. Влас, на конкурс, в който Вики е журирала, пише BLife.

Преди месец, когато Виктория разбрала, че човекът до нея е женен сложила край на връзката. Малко след това, ревнивата съпруга открива моделката в собственото й студио за красота, в центъра на София,  и я напада с шамари. Пред близки Виктория разказва, че ще съди рогоноската, но е решила напук да продължи връзката си с чичко-паричко. Била готова да го разведе, за да отмъсти за позора, на който била подложена от лелката.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *