Интимни разкрития пред Гала! Тежък удар за Рени: Взех най-трудното решение! Направих аборт в…

рени1

Рени има период от живота си, за когото не обича да говори. По повод новата й песен „Искам бебе“ тя заговори за истинската си първа любов. Когато е работила в Кипър, тя е забременяла, нейния партньор й е предложил брак, всички са били щастливи, сестра й също е работила в Кипър, разказва Рени при Гала.

„Аз приех предложението всичко беше цветя и рози. При второто му идване в България обаче, той ми каза, че има условие, аз да оставя пеенето и сцената. Аз го питах изненадана какво ще работя, той ми каза нормална работа като продавачка например. Аз не го разбрах, как може да накараш някой да остави това, което го прави щастлив, и да го принудиш да работи нещо, което не е негово. Съвсем скоро разбрах, че тогава на времето родителите му са повлияли. Общо взето така се достигна до това да взема решение да направя аборт. Това беше най-трудното ми решение.“

Тя разкри, че в момента има нова изгора, много е щастлива и влюбена, вероятно новата любов е поводът за песента й „Искам бебе“. Децата й я подкрепят за новата й връзка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории