Жесток удар разтърси живота на Мария Илиева! 27-годишният Георги заряза певицата с бебе на ръце…

Мария Илиева

27-годишният Георги заряза окончателно Мария Илиева с бебе на ръце.

Певицата Мария Илиева окончателно се е разделила с бащата на сина си – издават пред „Уикенд“ нейни близки. Макар че станаха родители на малкия Александър в края на януари, те не успели да изгладят различията си и връзката им се разпаднала безвъзвратно. 6 месеца по-късно таткото вече се фука с нова, по-млада жена – отбелязва изданието.

Запознати твърдят, че 27-годишният Георги Михайлов има нова дама в живота си и даже не ще да чува за бившата. В момента той обикаля родното Черноморие с новата си приятелка и не се притеснява, че по този начин дразни Мария Илиева. Актуалната тръпка на Жоро е значително по-млада от Илиева – някъде около 25, и това още повече вбесявало певицата. Тя сипела огън и жупел по адрес на новосформираната двойка и се зарекла да отмъсти на Михайлов, който я унизи така грозно, ограничавайки достъпа му до детето.

Таткото на бебето Александър от години живее в Белгия, където учи и работи, а в България се прибира все по-рядко. В момента младокът е на родни територия, но вместо да се посвети на сина си, той се припича по плажовeтe с актуалната си тръпка.
„Аз имам тежък характер, властна съм и обичам да доминирам във връзката“ – обяснявала е Мария вероятната причина за любовните си несполуки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.