Щерката на Гала разкри кой е мъжът на сърцето й! Била ли е шута на сина на Джуджи?

Гала-и-Мари-1

Константин Маринов продължава да държи сърцето на щерката на Гала. Красивата Мари все още е луда по сина на Джуджи и не го крие.

Тя е бясна от слуховете за тяхната раздяла. Те започнаха преди около месец, когато бе забелязана да дружи с фотографа си Петър.

„Тази информация излезе преди около месец и жълти медии дори вече свързаха името ми с друг човек. Това са пълни измислици. Откакто сме заедно с Константин, се изписаха всевъзможни глупости!“, обясни Мари пред списание Love style.

С фотографа действително били приятели, но дотам. Досега той не й бил показвал и най-малък намек, че иска да станат нещо повече.

„Да, Петър ми е колега и много близък приятел. Той е страхотен фотограф, който работи с мен в моя сайт и ми помага за снимките в Instagram.“, допълва дъщерята на Гала.

Мари и Коцето са заедно от над 3 години. Те се запознаха покрай дружбата на майките си Гала и Джуджи, които по онова време работеха заедно в „На кафе“.

Предполага се, че това е първата истинска връзка и за двамата. Може би затова се обичат толкова много и не си представят живота един без друг.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *