Мъката е огромна! Приятели на починалия син на криминалиста Ботьо Ботев плачат: Животът е несправедлив!

тъжна вест

Стотици приятели и близки изказват съболезнования на близките на трагично загиналия син на топ криминалиста Ботьо Ботев – Божидар. Той почина вчера, след едномесечен престой в болница след жестока кастрофа край село Железница. Запознати твърдят, че в колата му се е забил младеж, който тръгнал да се самоубива. Скоростта била не по-малко от 150 км в час.

Първоначално лекарите давали надежда за живота на Божидар, който бил със счупен таз, но 47-годишният мъж не успял да се пребори за живота си.

Божидар е работил в ГДБОП, бил отличен професионалист и приятел, колегите му са в шок от смъртта му. „Понякога животът е несправедлив, взима от нас добрите хора, онези, които пълнят сърцата ни с положителни емоции! Онези, които оставят сърцето си за другите и не искат нищо в замяна!Почивай в мир Приятелю“, пише негов колега под некролога, публикуван от близките му на страницата му във Фейсбук.

„Не можахме нито да се чуем,нито да се видим… как не сме разбрали по-рано,че не си бил добре… миличкия ни Джусти – винаги ще те помня и споменавам с добро! Обичам те… ПОЧИВАЙ В МИР, ПРИЯТЕЛЮ! Светла му памет! Съболезнования на цялото му семейство и на близките му… много съжалявам за огромната загуба!!! Не е нито честно,нито справедливо…“, изплака в социалната мрежа негова близка.

Колега на починалия пише: „Велик човек и истински приятел! Несправедлив живот! Спи спокойно вечния си сън, братко!“, а негова приятелка споделя с болка: „Обичам те Божо! Ти беше истински Божи Дар за всички нас! Благодаря ти, че беше до мен всеки ден, когато бях на косъм от смъртта и само на 16 години. Никога няма да забравя нито теб, нито подкрепата ти! Всеки ден се молих да преминеш трапа. Нелепо и несправедливо си отиде! С много, много обич и тъга те изпращам! Паметта ти ще е светла! Предай поздрави на татко! Ще се видим горе…“.

Сред последните постове на Божидар Ботев въф Фейсбук е мисълта: „Бъдете реалисти, мечтайте за невъзможното” и стихотворение на Евгений Евтушенко в изпълнение на актьора Сергей Безруков: „Не надо бояться густого тумана…“

В 12 часа днес, в храма „Св.София“ близки и приятели ще си вземат последно сбогом с Божидар Ботев, предаде ПИК.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.