Излязоха първи СНИМКИ на братята борци Ганеви, които малтретираха мъже и жени в Слънчев бряг!

борци

Мариян Ганев и Даниел Ганев, които бяха арестувани при зрелищна спецакция в Слънчев бряг заради серия от грабежи в курорта, а в квартирата им откриха голямо количество дрога, са едни от най-големите надежди в българската борба.

Това в пълна степен важи за Мариян Ганев, на 22 години от Сливен. Той е многократен републикански шампион по борба в категория до 92 кг, съвсем скоро е трябвало да стане част и от националния отбор на страната ни, който да ни представлява на европейски и световни първенства.

Брат му Даниел, на 20 години, е считан за голям талант – спортна гордост на родния си град Сливен. Той е носител на куп отличия и специалисти му предричаха голямо бъдеще.

Доколко подобни „спортисти”, които държат огромно количество дрога, нападат, обират и дори бият жени заслужават да са част от националния отбор или въобще от българския спорт, е въпрос, който федерацията ще трябва да реши.

Мариян(вдясно) и Даниел са имали свиреп подход – нападали са и пребивали дори жени

В същото време от ОД на МВР в Бургас съобщиха подробности за ареста на двамата братя и техния приятел Николай.

Двамата са арестувани около 4 часа на 11 юни, направили са пълни самопризнания за извършените престъпления, наложена им е мярка за неотклонение „задържане под стража“.

ЕТО КОИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА ПРИЗНАЛИ:

– на 02.07.т.г. в малките часове по неустановен начин отнели мобилния телефон «Айфон 7», собственост на 23 годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг

– на 07.07.т.г. около 01.40 ч. на алеята зад хотел „Поморие”, чрез нанасяне на удари с ръка отнели от 28 годишна молдовска туристка, отседнала в Слънчев бряг, мобилния й телефон „Самсунг Галакси S 7”.

– на 08.07.т.г. около 03.00 ч. на алея между хотел «Виктория Палас» и хотел «Палас», чрез сила отнели от 18 годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг, мобилен телефон IPhone 5, лични документи и сумата от 30 лева.

– на 08.07.т.г. около 03.00 ч. в района на алея между хотел «Астория» и хотел «Орел», чрез сила отнели от 15 годишен немски турист, отседнал в Слънчев бряг и неговия деветгодишен приятел, два мобилни телефона, лични документи и сумата от 30 лева и 5 евро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.