Забравиха генерал Деси на рождения й ден! Президентшата навърши 49 години, но…

Десислава Радева

Десислава Радева навърши 49 години в понеделник, на 9 юли. За личния си празник първата дама не получи обаче нито една честитка в социалните мрежи, дори от най-близките си познати.

Вместо това президентшата приемаше поздравления и честитки от приятели и роднини по телефона. Всички те се отчетоха с пожелания и честитки по случай личния й празник, пише „Ретро”.

Деси Радева избра да не празнува с шумни купони годишнината си, запазвайки си това право за 50-годишния си юбилей догодина. Вместо това, двамата с президента Радев избраха да отбележат празника скромно, още повече, че се подготвяха за знаково пътуване до Брюксел.

Деси Радева е астрален близнак с Данчо Лечков, чиито партита за рожден ден, обикновено са по-пищни и от сватби. За разлика от него обаче, тя празнува по-скромно и далеч не е по дивите купони.

Президентшата е родена на една дата с още куп звезди като Кортни Лав, Крис Купър, Том Ханкс и други. Какъв е тазгодишният подарък за Деси от президента остава загадка, тъй като двамата предпочитат да не афишират подаръците си.

Все пак, първата дама неведнъж е споделяла, че се вълнува от сантиментални жестове и преживявания, а не от скъпи вещи. Затова и често оставя жокери и подсказки на съпруга си какво би желала за личния си празник.

Самата тя е голям любител на подобни изненади и за последния рожден ден на съпруга си, го изненада с екстремно спускане в пещерата на Орфей и Евридика – Дяволското гърло, намираща се край Триград. А през 2017 го заведе на рафтинг по Струма.

Радев от своя страна не е чак толкова креативен и предпочита да залага на сигурно. Заради което обичайно се отчита с някое скъпо бижу.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *